Εκτύπωση

Πρόσκληση συμμετοχής : Ειδικό τμήμα του περιοδικού Physics News

Δημοσιεύθηκε στις .

 Η ΕΕΦ θέλοντας να εμπλουτίσει την θεματολογία του περιοδικού που εκδίδει με την επωνυμία PHYSICS NEWS προσθέτει μια ενότητα με θέμα «Επίκαιρες Εκπαιδευτικές Θέσεις».
Καλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να αποστείλουν εργασίες για κρίση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Άρης Εμμανουηλίδης).
Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνει και ένα περιοδικό όπου εχει δημοσιευθεί η εργασία.
Προδιαγραφές
Οι δημοσιευόμενες εργασίες πρέπει να έχουν, απαραίτητα, θεωρητική και μεθοδολογική υποδομή καθώς και ευρύτερη προοπτική. Οι μελέτες που δημοσιεύονται οφείλουν να πραγματεύονται θεωρητικά και μεθοδολογικά θέματα σε σχέση με την επιστήμη καθ'εαυτήν.
Οι εργασίες πρέπει να είναι γραμμένες στη νεοελληνική και να συνοδεύονται από περίληψη περίπου 250 λέξεων . Το μεγεθος της εργασίας δεν πρεπει να ξεπερνα τις 3000 λεξεις.
Οι δημοσιευόμενες εργασίες υπογράφονται από τους συγγραφείς τους, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη σε ό,τι αφορά το περιεχόμενό τους. Ανώνυμες ή ψευδώνυμες μελέτες, βιβλιοκρισίες ή ανάλογα κείμενα δεν δημοσιεύονται.
Θέματα σχετικά με την έκδοση του περιοδικού ρυθμίζονται από το διοικητικό Συμβούλιο της Εεφ.

Η ΕΕΦ ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία κρίσης των εργασιών: τα μέλη τηςκριτικής επιτροπής διαβάζουν την υπό κρίση εργασία και σε κοινή συνάντηση αποφασίζουν αν είναι δημοσιεύσιμη ή όχι, με κριτήρια καθαρά επιστημονικά. Αν η απόφαση είναι απορριπτική, η εργασία επιστρέφεται στο συγγραφέα της με γραπτή αξιολόγηση. Ο συγγραφέας έχει το δικαίωμα να υποβάλλει εκ νέου τη μελέτη του για έγκριση στην Ε.Ε.φ, εφόσον την αναθεωρήσει και την προσαρμόσει στην απόφαση της Ε.Ε.φ Αν η εργασία κριθεί δημοσιεύσιμη, αλλά διατυπωθούν παρατηρήσεις και υποδείξεις (βιβλιογραφικές, μεθοδολογικές, γλωσσικές κλπ.), ο συγγραφέας καλείται να τις μελετήσει και να προβεί στη βελτίωση της εργασίας του, οπωσδήποτε όμως δεν υποχρεώνεται να τις αποδεχτεί. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 2 μήνες.
Την επιστημονική επιμέλεια του περιοδικού έχει η κυρία Μαρίνα Σαλβαρά. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

     Ο Υπεύθυνος του Τομέα                                     Για το Δ.Σ της Ε.Ε.Φ,
Εκπαίδευσης του Περιοδικού                                 Ο Υπεύθυνος Έκδοσης

     Άρης Εμμανουηλίδης                                         Παναγίωτης Φιλντίσης
   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66100

E-mail: [email protected] 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351294
http://www.didedra.gr