Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση: Το Μουσικό Σχολείο Δράμας θυμάται και τιμά τις Πατρίδες της Καθ' Ημάς Ανατολής

Δημοσιεύθηκε στις .

Ο Μητροπολίτης Δράμας, κ. Παύλος, και οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων - Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Δράμας σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση λόγου και μουσικής, με τίτλο: Πόντος - Θράκη - Μικρά Ασία - Καππαδοκία, χαίρε! Η Μνήμη των πατρίδων της Καθ' Ημάς Ανατολής σήμερα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη μελέτη των γενοκτονιών, κ. Θεοφάνης Μαλκίδης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Βυζαντινός Χορός, η Ορχήστρα και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνους καθηγητές τους κυρίους Δημήτριο Ντάκα, Αβραάμ Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνο Παυλίδη, Νικόλαο Στεφανάκη, Γεώργιο Τσιπουρίδη και Χαράλαμπο Τσιπουρίδη και την κυρία Ρόζα Χατζηκωνσταντίνου.

Επίσης, τη μουσική παράσταση πλαισιώνουν Χορευτικά τμήματα των Εκπαιδευτηρίων Ελληνικής Παράδοσης Δράμας.

Πληροφορίες: Μεταξένη Συμεωνίδου
Τηλέφωνο: 25210-28191
FAX : 25210-28190

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη