Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου: Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε στις .

Tο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής στο πλαίσιο του Έργου «Καθολικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού και εκπαιδευτικού υλικού» διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας στις 23 Φεβρουαρίου 2018, από τις 16:30μ.μ. έως 21:00μ.μ.
Ο χαρακτήρας της Ημερίδας είναι επιμορφωτικός. Στόχος είναι να παρουσιαστεί η πληθώρα των δράσεων που υλοποιούνται ή και υλοποιήθηκαν μέσω του έργου. Η ομάδα των ειδικών επιστημόνων / εμπειρογνωμόνων του έργου θα ενημερώσει τα στελέχη της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς για τη σκοπιμότητα και τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου μέσα από ομιλίες και διαδραστικές , βιωματικές δραστηριότητές.
Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Ειδικό Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Δράμας, το Σχολικό Σύμβουλο της 8ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Γ. & Ε.Ε.Ε.Λ. με την επιστημονική υποστήριξη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ΥΠΠΕΘ.

O Δ/ντής Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

docΔελτίο Τύπου


Πληροφορίες : Γεώργιος Μπαντής
Τηλέφωνο :2521351230
FAX :2521351230

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr