Δελτίο Τύπου: Συγχαρητήρια στον μαθητή του Μουσικού Λυκείου Δράμας, Μαυρουδή Κωνσταντινίδη

Δημοσιεύθηκε στις .

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Δράμας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μαθητή μας, Μαυρουδή Κωνσταντινίδη, της Α΄ Λυκείου, ο οποίος πρώτευσε στον γραπτό Διαγωνισμό μαθηματικών και φυσικής στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο διαγωνισμός, τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Θετικών Επιστημόνων Δράμας, ο Δήμος Δράμας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, διεξήχθη την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο 1ο ΓΕΛ Δράμας.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο μαθητής του Μουσικού Λυκείου Δράμας κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο ανάμεσα στους 44 συνομήλικούς του, αλλά και ανάμεσα στους μεγαλύτερους διαγωνιζόμενους μαθητές, 35 της Β΄ Λυκείου και 26 της Γ΄ Λυκείου, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
Νιώθουμε περήφανοι για τον μαθητή μας και χαιρόμαστε που αγωνίζεται πάντα με πολύ μεράκι αλλά και με το ήθος που τον διακρίνει! Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι υγιής και χαρούμενος! Επίσης, να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την πνευματική του καλλιέργεια και να προσπαθεί για την κατάκτηση της γνώσης με τον ίδιο ζήλο, ώστε να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε κάθε τομέα της ζωής του!

Πληροφορίες: Μεταξένη Συμεωνίδου
Τηλέφωνο: 25210-28191
FAX : 25210-28190

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη