Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση: ''Mελοποιήματα…'' του Οδυσσέα Ελύτη με το Μουσικό Σχολείο Δράμας

Δημοσιεύθηκε στις .

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση λόγου και μουσικής ''Mελοποιήματα...'' - Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του νομπελίστα ποιητή μας, Οδυσσέα Ελύτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας Δράμας ''Πολυδεύκης'' της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών), σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας και το Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Στην εκδήλωση συμμετέχει Μουσικό Σύνολο του Σχολείου που απαρτίζεται από τους καθηγητές, Νικόλαο Γιαμαλή στην κιθάρα και Ηρακλή Σιδέρη στο πιάνο, και από τις μαθήτριες, Σταυρούλα Γελκοβάνη της Α΄ γυμνασίου και Μάρα Τσοκαταρίδου της Β΄ γυμνασίου, στην ερμηνεία μελοποιημένων ποιημάτων του Οδυσσέα Ελύτη.

Ποιήματα από τη συλλογή του ποιητή Τα Ρω του Έρωτα θα διαβάσουν οι ωφελούμενοι - ένοικοι του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» Δράμας, του Β' Ψ.Χ.Γ. Οικοτροφείου «Αγάπανθος» Αργυρούπολης και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος Φωτολίβους της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α..

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πληροφορίες: Μεταξένη Συμεωνίδου
Τηλέφωνο: 25210-28191
FAX : 25210-28190

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr