Ευχαριστήρια Επιστολή για τη διενέργεια των εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων ΔΕ 2018

Δημοσιεύθηκε στις .

 Η Δ.Δ.Ε. Δράμας μετά το τέλος μιας απαιτητικής εκλογικής διαδικασίας, για τη διενέργεια των εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων ΔΕ 2018, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στα παρακάτω μέλη των εφορευτικών επιτροπών για το ζήλο, τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία αλλά και την ευαισθησία που επέδειξαν. Οι συντονισμένες προσπάθειες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην άριστη εκτέλεση της διαδικασίας των εκλογών.
Στις εφορευτικές επιτροπές συμμετείχαν :
1η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Πλάτανος Φώτιος, κλάδου Π.Ε.11, Δ/ντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Δράμας, με αναπληρώτρια την Νικηφοράκη Ειρήνη, κλάδου Π.Ε.02, Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Δράμας.
Μέλη: Υφαντίδης Γρηγόριος, κλάδου Π.Ε.81, Δ/ντής του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας, με αναπληρωτή τον Γκίνη Γεώργιο, κλάδου Π.Ε.04.01, Δ/ντή του 4ου Γενικού Λυκείου Δράμας.
Εκπρόσωπος της Ε.Λ.Μ.Ε. Δράμας: Σαββίδου Μαρία, κλάδου Π.Ε.02, εκπαιδευτικός του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Δράμας, με αναπληρώτρια Σισμανίδου Δέσποινα, κλάδου Π.Ε.03, εκπαιδευτικό του 6ου Γυμνασίου Δράμας.
Γραμματείς εφορευτικής: Ωραιόπουλος Πρόδρομος, κλάδου ΠΕ81, του 2ου ΓΕΛ Δράμας, τακτικός γραμματέας, με αναπληρώτρια την Αντωνιάδου Μαρία, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, του Γυμνασίου ΛΤ Νικηφόρου.

2η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Μακρής Κωνσταντίνος, κλάδου Π.Ε.02, Δ/ντής του Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης, με αναπληρωτή τον Ιωαννίδη Παντελή, κλάδου Π.Ε.03, Δ/ντή του Γυμνασίου με ΛΤ Παρανεστίου.
Μέλη: Ηλιόπουλος Δημήτριος, κλάδου Π.Ε.84, Δ/ντής του Ε.Κ. Δράμας, με αναπληρώτρια την Σαββίδου Μαρία, κλάδου Π.Ε.05, Δ/ντρια του Γυμνασίου Κυργίων.
Εκπρόσωπος της Ε.Λ.Μ.Ε. Δράμας: Κοκκινίδου Μαρία, κλάδου Π.Ε.06, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στην ΔΙΠΕ Δράμας, με αναπληρώτρια την Ηλίδου Αναστασία, κλάδου Π.Ε.02, εκπαιδευτικό του 4ου Γυμνασίου Δράμας.
Γραμματείς εφορευτικής: Γεωργιάδης Νικόλαος, κλάδου ΠΕ02, του ΓΕΛ Προσοτσάνης, τακτικός γραμματέας με αναπληρώτρια την Κρικέλα Όλγα, κλάδου ΠΕ02, του 4ου Γυμνασίου Δράμας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό του 2ου Γενικού Λυκείου Δράμας, για την πρόθυμη παραχώρηση του χώρου και εξοπλισμού, για τη διενέργεια των εκλογών.

O Δ/ντής
Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr