Εξυπηρέτηση πολιτών από τη ΔΔΕ Δράμας σύμφωνα με τα νέα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε στις .

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της διασποράς της λοίμωξης από τον κορωνοϊό Covid-19 και σύμφωνα με την αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.7874/12-3- 2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καθορίζουμε τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας:

1. Η επικοινωνία με όλα τα τμήματα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας γίνεται τηλεφωνικά, με χρήση τηλεομοιοτυπίας, ή με αποστολή e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

2. Η κατάθεση εγγράφων στο πρωτόκολλο θα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα και, σε αντίθετη περίπτωση, ο καταθέτων αφήνει το έγγραφο σε χώρο εκτός του γραφείου απ’ όπου και θα παραλαμβάνεται από τον υπάλληλο του ανωτέρω τμήματος.

3. Η προσέλευση των πολιτών πραγματοποιείται μόνο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος ή εξαιρετική ανάγκη που απαιτεί τη φυσική παρουσία και μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα.

4. Η εξυπηρέτηση πολιτών από τις σχολικές μονάδες θα γίνεται επίσης με τους παραπάνω κανόνες λειτουργίας.

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr