Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

  Μπαντής Γεώργιος Τηλ.: 2521351230 E-mail : ypsd@dide.dra.sch.gr
Εκτύπωση

Ευχαριστήρια επιστολή του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων

Δημοσιεύθηκε στις .

Με την λήξη του σχολικού έτους θέλω να εκφράσω, σε όλους τους συναδέλφους, μέσα από την καρδιά μου τις θερμές ευχαριστίες μου για την συνεργασία μας από την θέση του Υπευθύνου των Σχολικών Δραστηριοτήτων. Η στήριξη σας από την σχολική χρονιά 2015-16 έως σήμερα ήταν πολύ σημαντική, για εμένα προσωπικά, με την ανάληψη και υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Βιωματικών Δράσεων.
Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την πορεία της υλοποίησης των προγραμμάτων και για την άψογη παρουσίαση των εργασιών όλων των σχολείων από τους μαθητές/τριες και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς στις Ημέρες Εκπαίδευσης κάθε σχολικού έτους κατά την διάρκεια της θητείας μου.
Μετά από οκτώ χρόνια θητείας στην ΔΔΕ Δράμας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και όλους τους Διευθυντές, Διευθύντριες (νυν και πρώην) και εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκα μέσα από τα διάφορα αντικείμενα που ήμουν υπεύθυνος και πολύ περισσότερο αυτούς που είναι και ήταν υπεύθυνοι για την παραλαβή των σχολικών βιβλίων που έδειξαν μεγάλη υπομονή και κατανόηση κατά την διάρκεια της διαδικασίας.
Σας ευχαριστώ όλους σας γιατί στην πορεία των οκτώ χρόνων, διδάχθηκα και έμαθα πάρα πολλά από όλους σας και το πιο σημαντικό για εμένα απόκτησα την εκτίμηση και την φιλία των περισσοτέρων.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας για να προσφέρω την κάθε δυνατή βοήθεια για όσο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στην θέση του υπευθύνου καθώς οι αλλαγές στις δομές στην εκπαίδευση καταργούν ένα θεσμό ο οποίος πρόσφερε πολλά στο χώρο του και είχε να δώσει πολλά ακόμα.
Θέλησα με επιλογή δική μου να ολοκληρώσω αυτό που αγάπησα μέχρι τέλους, παρά έχοντας άλλες επιλογές να εγκαταλείψω. Ελπίζω οι νέες δομές να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προσδοκίες όλων μας. Το παράπονο όλων των Υπευθύνων είναι ότι διαγράφετε ένα ολόκληρο έργο και ατελείωτες ώρες εργασίας και σχεδιασμού χωρίς να αξιολογηθεί ποτέ για την προσφορά του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλησα να συνεχίσω και με το σκεπτικό ότι στήριξα μέχρι τέλους όλα όσα έκανα από την θέση αυτή, αλλιώς θα ένιωθα ότι προδίδω ο ίδιος το έργο μου και τον προσωπικό και οικογενειακό χρόνο που αφιέρωσα για να γίνουν όλα αυτά.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, χαρούμενες διακοπές και καλή επιστροφή τον Σεπτέμβριο.

Με Εκτίμηση
Γεώργιος Μπαντής
ΠΕ01.50
Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
ΔΔΕ Δράμας

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

egxeir ergasiwn

egxeir antistoix titlwn

odigos diax eisodou

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr